i HEART u

Wednesday, August 12, 2009

DONATE BLOOD

hype... aku bru je lpas drma darah tadi... bestt...rse bjse sgt, hahahaha.... mle2 td tkut jgak tp ble da jmpe nurse2 kt c2 jd tenang skit.... dowg bnyk bcerita smpi aku lpe yg aku tgh tkut nak derma.... baek btol dowg... wak2 cek drah je yg rse skit skit coz tkjut... darah aku jns O+ve... naek j ats ktil 2 ade la jgak nervous nye,... tp aku dok smbg2 ngan nurse n kawan aku, sofie n nisa tbe2 je jrum da msk... x rse pape pun... seb bek la tyme aku nurse 2 wat ngan teliti, myb sbab aku owang ptme kot ry2... ad kawan aku ckp dowg ad yg skt n ad yg nurse tslh cck... cam ade dak sblh aku 2 (dak dip kowt) nurse cam tslah cck skit... sian dye kne cck bnyk kali... muke dye cam nak nanes dah... kwan aku ckap drh aku kuar laju... x smpai 10minutes da pnuh bkas darah 2... yg mbuatkan aku dok lme kt c2 coz kne baring n rehat2 sbab nak stabilkan blk flow drah aku... aku rse skit lpas da bgun nak blk...bru rse pedih skit... n start rse lenguh sejam slps 2... skang nyh pun lenguh ag...x ley agkat brng brat... nak tdo td pun cam kne bhati2 skit coz tkut tertindih tngn... today is my best experience... donate blood... k la.. gtg... psb ni lg bpe minute je nak ttp... Assalamualaikum....




seronok je mke tp sbnrnye hti berdebar... hhihi... tgh tggu utk dcucuk....

this is my blood... yummy!!! ksut nurse laki yg bname vicky mencapub... hahaha...


da lali... manyak drah dah kuar... zzzzzz

2 comments:

s-o-f-e-e- said...

cantik nye gambar2 tu .. sape la agak nye yg teror gler snap gmbar tu eh .. hohohoho.. :p

senandung semalam said...

orgnye bnme sopi... time kasih lew.... next sem aku tlng snap gmbar ko, klu ko nak dah brni derma la