i HEART u

Tuesday, January 19, 2010

JUST LIKE THAT???

First2,aku nk mntak maap coz entry ni mybe a
de skit makian or mencarut or anitin yg mgkn akn wat owg fikir minah ni xde adab ke... tp untuk entry ni aku x kisah kowang nak kate ape... coz
da geram tahap gaban n gile babi.... ha tgk..!!!
da kuar blom pape ag... ish3x.....


dulu aku ade sowang kawan baek lelaki yg amat baek... gile2 baek n close gle r... cm ape yg aku blajaq dlam subject pshyco... close relationship... gitttuu... ktowang ni berkongsi semue bnde... ceghite, masalah, suke orang tu suke orang ni, benci
orang tu, benci orang ni n cam2 lg la...bond ktowg wk2 tu mmg gle babi rapat,dekat n sewaktu dengannye... ape2 mst 22 rse... kalau sorang sakit,yg lagi sorang pun sakit, sorang tensyen yg lg sorang 2 pun same, sorang suke kt owg 2 yg len pun sme... hmpr ke semue bnde sme... tak taw cm ne nk describe relationship ktowg nih... kalau benci orang pun sme2 kutuk... kalau dye da benci kt org 2 auto aku akn benci kt org 2 jugak wlupun org yg dye benci 2 xde wat pape pun kat aku... hahahhaa... cam bodo je waktu 2 tp semue2 tu da berlalu...tapi ade satu bnde plik dalam pshbtn ktowg ni... ktowg x penah bercakap face 2 face... kalau jmoe msng2 wat bodo... cm plik n bodo je tp xtaw la npe cm 2... auto 22 jd cm 2... nk kate malu idak, x malu pun idak... cam keling la pulak disini... tp 2 lah yg kuat kn bond ktowg lg... rse plik tp dlm mse sme suke coz cm special plak... ahhahahhaa.... gle kan..... mmg manusia ni
macam2 ragam...
awak,sye rndu awak sgt2... gle tahap gaban tp awak langsung x text sye sejak awak hbs plkn... sombong gle bangang... kalau sye msj n tnye npe x msj awak kate sbuk... mende la yg awak sibok kn sangat r... wktu sye mms(orientasi),sepenat2 sye, seletih2 sye, serindu2 sye kt family n sedey coz xley ade waktu knduri akak sye sndri sye stil gak text awak... xtaw npe... ble pikir balik, "BOBOHNYE KO ISHMA"... tp awak x balas pun... frust sgat2... ble sye msk u pun awk xtaw ble,sye amek course ape, u mne... sye ade wat salah pape ke kt awak... hah??? tp ble slh sowg kwan sye msk u kt mne, course ape n ble dye msk awk taw plak... SENTAP GILE BABUN r waktu 2... padahal awak penah gtaw,sye la kawan p
ompuan yg plng awak rapat... tp ble da jd cm ni, sye terfikir balik, betol ke ape yg awak ckap dlu n semue bnde yg awak gtaw dulu...??? HOW COULD YOU DO THAT TO ME??? SYE TERASE SGT2 ngan awak...

semalam aku text ko,perangai ko laen sgt dr yg dulu... dulu ble tnye skit pasal ape2 pun tros je jawab tp skang nk jawab pun ssh... pastu tnye plak n
pe tnye... cm aku ni orang luar sgt n cm ko baru kenal aku je... gle2 touching r wk2 2... nk nanes pun ade...tp bkn nak da, dah meleleh d awktu 2... x sgke ko brbah ngan cepat sekali smpai cm 2... ko senang2 je lupe prshabtan yg terjalin antre kte slme 3 tahun tue... aku xtaw nk cakap pe dah... smpai kadang2 aku msj ko ,aku rse aku ni yg sangap sgt nk msj ko coz ko wat cam layan x layan je... cm pompuan x mla=u pun ade... tp aku x kisah pun ko nk kate ape or org laen nak kate pape... coz aku owg yg pntgkan persahabatan especially yg macam ni...

semalam aku da terus terang da ngaan ko... pape pun aku mn
tak maap n thankz for everything..... lepas ni aku x kan kaco ko n text ko dah... aku janji tp ade 1 hari yg akan datang aku akn text ko utk wish bed
ay ko... 2 la akn jadi hari terakhir aku mesej ko wat forever n ever.... bye sayang!!!! hahahaha.... waaaaaaaaaa...

walaupun aku SAYANG ko tapi aku nak cakap yg,yg,yg aku jugak BENCI KO TAHAP BABUN,BABI N SEMUE BINATANG YG BURUK2 DALAM DUNIA NI... n walaupun aku rse bersalah aku cakap cam ni aku puas n aku x kisah... hahahhahahaaa...



ko wat aku menangis smpai cm ni taw

7 comments:

Hans said...

da tangkap cintan kt dy kot .. hehe ..

reen_sofee said...

sob sob sob... aku tumpang sedey...biaq p arr jantan cam tuh...jgn di layan...

senandung semalam said...

never n ever... kawan je... not more than that.. hahahhha

Lady FS. said...

ish ish , nak kutuk laki x boleh gak kang nak kahwin dengan dorang gak , so , sabar je lah okayy ;)

senandung semalam said...

ok2...

ariel shah said...

giler sedey cite ko..huhu..klu die dh wat cam tu..ko lupekn je..dh masuk u ble cri lebih baek dri die..

senandung semalam said...

tq ariel... mmg nga oyw nk lpekan pun... aman skit hidup...