i HEART u

Thursday, February 4, 2010

wowwyyyy!!!

salam... da lme i x upd8 blog... mse x de n sibuukkk bangat minggu nyh... i have 4 assgnment, 3 presentation and 1 forum+debate... like a crazy s**t... duk lam blik jap je...wktu mlam blk je cntnue wat assgnment n trus tido... every petang n malam ade group discussion... huh!!! this week make me fell like i'm really a university students....this is unyverct life.. hard damn much...

xtaw nk cte ape n t kalau da crte pnjg sgt plak so mls la i nk upd8 pnjg2... hahhahahha... to conclude all this aku nk mntak maaf kat sspe la yg nmpak aku dlm hidop mreke wat mnggu ni... kalau ade yg ku x layan ke ape k mntak maap ye... mggu ni sye sbuk sgt n ble dah penat 2 datang mle la sye akn tension, mke masam mcam mempelam and btndak aggresive skit... mntak maap ye kengkawan... especially to sofee coz ko slalu ngan aku n mst kalauu ade pape ko akn tempias nye wlupun sbnrnye bnde 2 xde kaitan ngan ko n so on...

anyway credit to my all group members of pshycology assgnment and presentation.. u guys bnyk tolong sye n tq gak coz sabar ngan kerenah sye... srnok bkerjesame ngan ande semue...
SOFEE, NORM, BABY N UMI... LUV U ALL...MMMMUAAKKS! toDAY aku nk redeem blk semue wktu tido aku...coz mlam ni nk kne prepare utk assgnment library... so lazy to go but i have to... come on ishma... u can do it... 1 week to go with all this thing that make u tired, tension and all those unpleasant feelings and situation... aja2 fighting... bbbaaasyhaah! =))))

5 comments:

AFIQah said...

best x korg berlakon weyh?

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

muaaakks , nmpk sangat kau muak dgn diorang kan and rndu aku gilababi , haha . apasal aku rasa macam kita x sama kelas hah , x busy pun ? HAHA , satu kerja pun aku x start lagi ;p

senandung semalam said...

fiqah-entah la... ko tnye la claasm8 aku yg len ye... hehhehhe

fs-ye la sgt 2 fs... ko xbusy, aku xtaw npe... hahahahha... t ko sbuk la... jgn rsau... hahahaha

GhOsToNe said...

chaiyok2!

senandung semalam said...

thanks ghostone...