i HEART u

Tuesday, February 16, 2010

bidan teghejun


lme sye x post blog...hik3... hari ni mrupekan hari yg plng.....xtaw nk ckap pa... hahhha... ttbe je sye kne wat 2 presentation on the spot... adoiyai...rse cm nk gila... hahahha

1st cte nye cm ni.. mati2 aku n group mmber laen igt ktowg present mlm ni or next week for law... tgk2 pg td klas pkul 9 kne wat presentation... MELETOP!!! dengan begitu terkejut berok nye, muke pon da kelat gila2 dah n xtaw la jenis ekspresi mke ape yg terpampang d wajah ku ini, tgok2 slide x bawak n x gabung lgi pun ngan group mmber laen... mati la... chhoooi btol... ktowg
da cuak gle bangang n b*** da ni + sir zul pun cm marah so ktowg pun tpkse la jgak present dgn gne nota (seb bek la jgak bawak nota...hhehhehe) n spruh slide yg dbwat... gle r...


cte ke 2.. presentation library plak... mati2 ingat wat ikut group no tgk2 pick randomly... n dgn "lucky"nye group aku kne present rini... adoiyai... da la x wat slide... mati lg la aku... pastu dgn xde mse nye nk gbng semue bnde2 2, ktowg pun dgn tnpe rse bslah just copy n paste from ktowg nye assgnmnet... hitam putih je slide group aku... suci gle la bak kate sofee pdhal xsmpat nk wat leklok klau x msti da x suci kan???hakhakhak... sian ky my group leader Qayyum... die beria da rncg n nk wat presentation cre dlm bntok 3d cm dbwat sem lepas... tp x berkesempa
tn... xpe la qayyum...smpan sem depan la yek... he
hhhe..

btw credit to all my group member 4 library n law...

sofee ckap, bley x mansuhkan tarikh hari ni dalam kalendar...

DISASTER DAY EVER IN MY LIFE


gmbar x berkaitan.... hahhaa

2 comments:

AFIQah said...

qayyum menggelabah. haha.

dya said...

selesema BABI! haha