i HEART u

Tuesday, January 25, 2011

welcome back

Assalamualaikum...

long time no see...
long time no chat...

3 bulan aku menyepi...
malas nak ber on9...
bile duk umah semue dah jadi xpenting...
phone da lempar ke mane...
sian org yg kol n sms...
maap la ye...

spnjang 3 bulan cuti sementara menunggu result degree,
aku jd babysitter terbaek punye...
sape ade anak boley hantar kat aku...
hahahhahhahhahha...
confirm anak korg xkan didera seperti yg amah2 asing buat tue...

rindu kat blog sofee,fs,feeqa,ika,zie,dyah,nas,mr.syah,nick irfan,umar,hans n ramai lg...
jenuh nak sebut semue...
sebut yg mne ingat je...

skang ni aku currently study at
Universiti Teknologi MARA (UiTM)Shah Alam
Bachelor in Corporate Administration (BCA) (Hons)

thats all for today..
xtaw nk membebel ape...
tp nanti nak cte pengalaman duk kt s.alam yg serba mencabar ni...
daaaaaaaaaaaaa...

nyte...
shwet dream...
sleep tight...

11 comments:

mR.sYaH said...

yeah! Ingat lagi kau kat aku.. belajar kat shah alam leklok.. tggu aku setahun lagi sampai saner.. hehe..

ezzu said...

ezzu xde pun..hehehe...xde lh gurau jer...
gudluck for your study....

soffea said...

ishmaa!!! mesti lah ingat.. rindu tau.. p mane??? keep in touch ye. jgn hilang lg please~

Feeqa said...

pong rindu gila nak baca blog kau duh. aktif sikit yeeee.

Yua said...

wah 3bln mnyepi? lama tuh

nas said...

lorh..rindu kat ko ngan reen sofee yang da lama xberblog...
aku dengar reen da delete blog dia..
huhu..
oiitt..ko dak uitm shah alam..
kalau jumpe aku tegor2 k :P

hans said...

yups
hidup dekat Shah Alam memang mencabar
dari segi kos hidup sampailah ke kerenah manusia

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Shukjessa said...

lupe ah, hahaha. tu la lame tak tulis blog kuikuikui

NICK IRFAN said...

nnt aktif la balik blog yer.. :)

seroja jingga said...

tq singgah blog akak k..
i'll keep coming here insyaAllah

- abdul hadi abdul muti - said...

mane blog cekodok panas?huhu