i HEART u

Saturday, September 25, 2010

kening kena jahit 4 jahitan!!!

dapat berita dari my mom...
my lovely brother,
the only one...
kena jahit 4 jahitan kat kening die...
sebabnye...
terlanggar kawan dye punye gigi...
waktu maen bola sepak kat sekolah...

lawak la budak ni sorang...
kelam kabut...
gelojoh...
orang da cakap nak maen tue elok2...
tapi..?
tengok pe da jadi sekarang...
naseb baek hari tue waktu maen terjun2 bangunan ngan kawan2 kau sbb nak simpan video kenangan la konon nye xjadi ape2...
kalau x free2 je tempang seumur hidup...
geram betol la ngan budak ni...!!!

kita dah ade same experience la dik...
tapi akak terok sikit...
engkau 4 jahitan je...
akak 10 jahitan...
hahahhahahhaa...

muhshi2:nanti kita bagi abang plak yang kena...
hahhahahhaa..baru la namenye adik beradik sejati...
hahahhahhaa

10 comments:

mR.sYaH said...

naseb baik xjd papekan.. hahha.. ishma pun nakal jugak..

ezzu said...

waa..bhaya sgt..terkena gigi pun bleh kena 4 jahitan..tajam btol gigi org tu..hehehehe

NICK IRFAN said...

adik awk drjah berapa plak tu? klu dh besar ok la antibody dh kuat kalu dia masih kecik bhaya jgk tu...

eik`S noName said...

biase la pemain bola kan..ahaks

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

masing2 x reti nk duduk diam. haha xD

nas said...

sedihnyer kene jahitan kat kening..
erm...takut nanti jd kekal pulak bekas jahitan tue...
tak hensem la cm2..
isk3 :P

eh..akak lagi la..10 jahitan!! wahhh :3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sudah sembuh boleh sambung balik nakalnya

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

wah... meletuop.... 4 jahitan sbb gigi.. hahaha

soffea said...

ke manakah anda?? lama menghilang~ huhu.

KizZ said...

Wah..nakal betol tuh..heheh..sampai 4 jahitan ohh..

Jom sini,
Minum air masak anda jadi sihat dan kuat