i HEART u

Tuesday, September 21, 2010

berkampung...!!!

assalamualaikum dan salam 1 malaysia...

minggu ni bermula ahad lepas
bermula lah study week for pre law uitm kedah...
tension sangat...
n macam bese saye n roomate akan berkampung di perpustakaan sultan badlishah...

dari 9 pagi hingga 5 petang...
12:30 ke cafe and solat...

seronok dok library ni...
xboring sangat and kurang gangguan...
kalau dok dalam bilik konpem2 dah terbongkang atas katil...
dats y la merajinkan diri ke library..

tapi satu je kelemahan kami bila di library...
mata melior je...
melilau merate...
orang naek je pndang...
orang naek je usha...
tulah kelemahan kami...

rmai jugak student prelaw kt lib tue especially kt atas...
seronok tengok..
hehehehhehee...
semoga kite same2 berjaye.. ;)

malam ni kat lib pun semue dak law...
rajin2...tp dak laki kebanyakkan nye lib da nak tutup, diorang baru smpai...
huhuuuu...
lepas tue cam nak berkampung kat situe plak...
ehhehhehhee...

muhshi2:rindu kenangan study week part 2...
banyak kenangan yang manis...
ade inspirasi....
belaja pun senang kalau nak dibandingkan dengan part 1&3...

7 comments:

mR.sYaH said...

hahah.. aku study week pun jarang nk menapak kt library sebab sah2 ramai manusia berkumpul kat siru.. sesak.. ada tu dgn couple skali.. leh study ke camtu?? heheh..

buat elok2 final..

nas said...

amboi..korunk...
mate ade aje meliar nak tengok lelaki2 ea..
hahahhahaa
library aku mmg malas nak g sane...huhu..

Arabella said...

gudluck dearrr

NICK IRFAN said...

wah! kat library ke! bestnyer! tmpt paling sy ske tu!

ezzu said...

gudluck for your study...

+akufobia+ said...

alergic study kat library.tak boleh.nanti tak study.haha.

aleen adela akoo ^_* said...

sem lepas blaja law,sgt sadis.hu3
gud lak utk kamoo.