i HEART u

Tuesday, July 6, 2010

sorry...

assalamualaikum...lme x upddate since skang mkn hari mkn sibuk n wireless pun cm bangang tahap dewa...
lg 2 hari je hari yg bersejarah dlm hidup nak menjelang tiba...
my flow this week...

forum xpractice btol2 ag...
skrip x hafal lg...
khms da nk present...wat leklok ye ishma...
30% kot...da la lcturer ni straight bnyk...

test law... dr 6 bab bru bce 2...
ish3x...trok betol...
xde lgsg cri2 pelajar cemerlang...
adoiyai... tp aku jenis xley study awl2 sgt...
nanti lupe... bongok + pelik kan...
tp 2 kebenarannya...
hr khms jam 4 petang...

muet...
bnde plng pntg sgt100x utk aku n plajar prelaw yg laen...
if xdpat band 4 musnahlah pelamin angan ktorg nk cntnue degree kt s.alam...
mntak smpg sgt2...
hope sgt dpat band 4...
pray 4 me...
aku akn check lepas aku ready n semue test da selesai...

ade mse je g library coz klau duk bilik tido je aku taw...

muhshi2:sorry coz asyk update bnde yg lebey kurang je... sbb mggu ni fikiran aku tetap x berganjak dr fikir bnde2 ni...msti korg boring kan..?hahhahhaa...over plak..mcm ade je yg bce my blog ni...hhaaaa...

muhshi2:mkn hari mkn bnyk konflik melanda org skeliling... n bnde 2 wlaupun xde kaitan ngan aku, aku ambk taw gak since tue melibatkan org terdekat...

muhshi2:aku sering dijadikan tmpat utk org yg tgh ade msalah story prob dorg... since kt mrsm lg cm ni... jd org tengah la bak kate org2...wktu senang ngan org laen... mmg nsib hdup aku cm ni... sedeyh tp klau bnde ni yg wat dorg igt n appreciate aku, aku terima dgn redha nye...

muhshi2:t ade mse aku akn update sal 2 bnde...ahhaaa...xsabar ssgt...as soon as hbs je bnde ni lepas aku taw la ape nk wat...hahahaaa

7 comments:

Shukjessa said...

lala lala muet? buat di uitm kah?

haha time aku dulu amek mase final diploma. campo dengan budak pra degree.

3 perempuan sorang lelaki, so bley guess la sape lelaki tu

aku ni lemah vocab, cakap tak fluent, tapi aku banyak idea. so byk translate bm ke bi wakakak...

alhamdulillah dpt band 4, tu pun cukup makan aje lerr keh keh keh. aku rasa musti sebab time discussion aku dok bangkang orang lain, tapi last2 aku setuju dengan diorang, haha, sebab ape? sebab mase dah nak tamat, tak setuju bila nak abes????

same la, aku pun selalu jadi tempat orang nak curahkan rasa tak puas hati, nak bitau rahsia haha, tapi time aku nak luahkan something takde orang sudi mendengar, so aku luahkan di blog saje, sekian =)

mR.sYaH said...

semoga dpt 4 k.. mnsyi2 blaja rerajin yerk..

nas said...

harap2 g2 lah...
hopefully dpt band 4...
dapat jmpe kami kat shah alam neyh..
ehehehehe

NICK IRFAN said...

la...sian awk? ape2pun smoga dpt keputusan yg cemerlang! amin... :)

Sidratul Muntaha said...

Sabar ye Ishmah.Buat elok2 untuk semua tugasan kamu tu.:)

P/S:org jadikan kamu tempat luahkan hati maknanya kamu org yg PENTING n tergolong dlm mausia yg bermanfaat pd org lain.jd jgn sedih kalo tak ada tempat nak luahkan perasaan pulak.Kita ada Allah. :)

Adam Haiqal said...

study semarttt ya?:)

FS said...

nama band nasyid sekarang dah macam matselah, star five :D

boleh punya band 4 :)