i HEART u

Saturday, July 31, 2010

AKTA KASTAM 1967 Article 135 (1)

right now aku ngah menkaji akta kastam 1967 article 135(1)...
aku menelaah act ni for 2nd term paper aku...
tajuk term paper aku adalah:

THERE SHOULD BE A LAW FOR CIGARETTE SMUGGLERS IN MALAYSIA...

2nd term paper ni kne wat tajuk yg berkaitan ngan law...
tjuk ni kawan aku yg cadangkan so aku accept je la since ape bnde pun aku xley nk pikir...
hhhahahha...

skang ni aku nga buntu...
boley tolong aku..?

kenape kte xperlu bwat law for cigarette smugglers ni..?
for counter argument aku...
aku bru dapat 1...perlu lg 2...
huhuuuu...

makin hari makin sibuk ye..
smpai kadang2 xterbuat keje...

adious ;)

9 comments:

FS said...

Ahh malas nak buat, ni yg kau dok debate dengan Dibah dekat lab kan :D

kumbang hitam said...

kenapa kita perlu ke xperlu law of cigarette smugglers? agak x paham

pasal law2 ni aku memang x tau apa..
haha..
bukan ke semua jenis smuggle adalah salah dr segi undang2, jadi...

reen_sofee said...

tak try google ke weh?
huhuhuh
sorry tak membantu ko.
weh pape hal gtaw arr.
mane taw aku leh tlg.
eaa??

Hariz said...

hehehe saya x tahu ttg akta kastam :P
perlembagaan insyaAllah
fasal2 nye xtahu


New Entry Prof-Hariz
Nuffnang Pilih Kasih

mR.sYaH said...

wah! semangat law.. teruskan usaha ishma.. Fighting!

syaari othman said...

wow. hehe.
term paper aku pasal child abuse in MY..
ada x group2 lain wat? haha

FeeQa said...

lepak, lepak.
byk masa lg :D

•myraSHJ• said...

weh,
ilex a.
aku ta wt ape2 g.
haha.
layan kopi smbil ketuk sopi !
haha,cun punya pantun lah !

hans said...

xdapat aku nak membantu
otak aku pun tgh dalam proses berehat selepas membaca buku law

P/S : Milah Hot Tapi Aku Lagi Hot!