i HEART u

Tuesday, August 3, 2010

demi cintaku padamu...

minggu ni sangat padat ye...
3 malam berturut2 start malam ni ade kelas ganti...
kelas2 ni boley wujud sebab:
1)lecturer xde...
2)ganti untuk hari khamis awal pose sbb nk balik sambut pose kt umah...
3)ganti untuk cuti hari raya...

kelas ganti bwat waktu malam sebab wktu siang memang kelas penuh...
since uitm kedah terima rmai gila student,xde kelas yg kosong...
so kalau nk ganti memang kena waktu malam...
tambah2 bulan puase nanti..
xboley nk berjemaah kt pusat islam untuk semayang tarawikh...
tp insyaAllah akn diusahakan buat jugak dalm bilik...

today class sangat la sengal...
8-10 and 4-6...
memang sengal tahap dewa lah...
boring gle kowt nk tunggu between gap tu...
tp td ttbe ade replacement class for global issue pkul 12-1...
seb bek x balaik lagi klau x,xtaw la...

xsuke la kelas cm ni..
buang mase...hahhahhaa...
kang x pasal2 aku wat taik mata je spnjang gap tu..
hahahhaha...n xpasal2 jgak boley terskip kelas 4-6 tu...
hehehehhe...

muhshi2:semoga saya tabah menghadapi dugaan semata mata nak balik awal smbut ramadhan ni...
muhshi2:tjuk entry hnya berkait dgn tulisan warna kuning je... yg laen xde kena mengena...

17 comments:

reen_sofee said...

oooo lalink!
sesama laa kite mengganti kelas yee!
:)

•myraSHJ• said...

kau igt aku suka lah?

Yua Zawa said...

huhu kita senasib =(

FeeQa said...

x pe, bersusah susah dahulu :D

HairiAks said...

Ala... Buat mcm Prince.. slalu je skip class.. suruh kwan tlg sign... ada clas pon mcm x da class.. tol x?

NICK IRFAN said...

padatnyer jadual awk yer..

Miss CrYingAnGeL said...

hehe..semoga tabah melalui jadual yang begini...
menguji mental dan fizikal....

soffea said...

hehe. kuat ishma kuat ;)

takpe. bile lagi nak ade life student kan? enjoy k ;)

naz said...

chilll ishma :) susah dulu senang kemudian :)

NARDtheNERD said...

standard budak u. hehe.

mR.sYaH said...

kte mengalami nasib yg sama..
aku mmg tertidolah waktu gap tu.. dn selalu lambat masuk kelas seterusnya.. heheh..

nas said...

hahaha..memang sengal..
8-10 n 4-6..banyak gap tuh..
leh tido2 lagi nih..ehehhehehehe
xbest kan klaz petang2..
nagntok...

eik`S noName said...

no cmment

n@jwamz said...

ahahaha...sama la dear....
uia dgn replacement klas lagik..
aiyakk...fenink ngn tiket x kuar lg...huhu

+akufobia+ said...

haha.kerana masingmasing nak puas cuti raya.

Zezebel said...

Dah lama tak pegi kelas. Ehehehe...

tiha said...

wah bestnya blh balik awal...saya ni x tahu cuti pown ..T__________T

Berita terbaru dari blog saya:

hARAP MAKLUM sUMIMASEN
Wah sampai sudah...!!^__^
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo