i HEART u

Tuesday, August 17, 2010

paaadiaa xtaw...

hari ni nurrul ishmah bangun pukul 7:57 minit pagi...
pukul 8:00, nurrul ishmah ada kelas...
betapa terkejut nya dia pada pagi ini...
entah macam mana dia dan kawan dia xsedar...
ish3x!!! letih sangat ke nurrul ishmah oit!

terbagun pukul 7:57 tu pun sebab kawan yang kejut...
kalau idak burn la kelas pagi tadi...
mula2 ingat xnak mandi dah coz xsempat sangat2...
tapi mandi jugak coz t xde sape2 nk kawan...
hehehehehhehe...

da la pagi tadi perut nurrul ishmah buat hal dlam mase yang same...
choii betol...
nurrul ishmah sangat suka situasi pagi tadi ye...

sampai kelas pukul 8:20...
"miss,sorry late..."
"why?"
"overslept miss"
"ok..."
nurrul ishmah sangat berterima kasih sebab miss x marah ye...

setelah nurrul ishmah pikir2, kenapa xbangun ye..?
mungkin sebab bangun banyak kali kut tengah malam...
tapi actually xde la banyak kali sangat...

pukul 5:15 bangun sahur...
roti gardenia bersama nutella...
take time jugak sebab mulut malas sangat nak kunyah...
then tidor balik...

pukul 6:00 bangun solat subuh...
then tidor balik...

pukul 7:57 sedar n menggelabah macam ayam berak kapur...
masuk kelas ade kawan cakap...
"kelas memang start pukul 8:30..."
cait!!!tp nurrul ishmah x terasa pun...
da biasa da...lagipun bukan nye first tyme...
hehehhehehehe...

minggu ni debate x jadi...
tunda minggu depan..
sekian...
wabillahhitaufik wal hidayah assalamualikum warahmatullah hiwabarakatuh...

muhshi2: jangan selalu buat alasan lah... orang da makin benci nak dengar... sebab bila orang bagi alasan macam kau jugak kau xterima pun alasan diorang...

12 comments:

HairiAks said...

Hahaha..
kalau dah lewat.. Prince suruh je kawan signkan...
tipu sunat x pa.. hik3..

nas said...

kesiannyer..
terbangun lambat..bese lah tue...
aku pon selalu!!!
hahahha..kadng2 xpegi kelas terus...hahhahahahahah..jgn tiru lak..

•myraSHJ• said...

kalau aku,
tobat ta mandi dah

mira said...

tunggu lect tulih kat depan then masuk mengundur ke dalam kelas.bile lect pusg konpem die engt kite nk kua, bkn baru masuk.ok tak idea ak?

+akufobia+ said...

buat pekak badak je.err.da.OK.jangan lambat lagi.

eik`S noName said...

uhhh...hayati la mase tu baik2...dalam keadaan kelam kabut, letih, sedih dan gembira...nnt bila ia dah berlalu, baru Ishma terasa kehilangan suasana yang best...hik3

bgn lewat dan gi class lewat...perkara normal...huk3

TheHeartlessFeeqa said...

haha, sopee pun x bgn ek?

Fatin Aliyya said...

happy fasting yer..jehe kdg2 kita pun terlmbt gak nk pi kelas.huhu.sabor jelah bnyk dugaan..

hans said...

hahaha
kira kelas memang mula lewat lah tadi?
ekekeke

P/S : Alhamdulillah! Sekarang Ada 4 Buffered Earning! Some Tips About How To Get BE From Nuffnang?

Hamzah Ian said...

wa.. bagus2..

madie said...

wah sronok dtg lmbt:P

NICK IRFAN said...

eh! sapa nurul ishmah??? sedap nama dia kim lsm kt dia yer... lalalalala