i HEART u

Wednesday, August 25, 2010

jiwa kacau...dalam hati ade sawah padi...

salam...
sedar x sedar da nak sampai hujung minggu pun...
pelbagai rintangan dan haluan yang dah aku tempuh sepanjang minggu ni...

debate da lepas...
alhamdulillah,berjalan dengan lancar...
masa debate pun x tension sangat since kitotang da cadang nak wat lex lex je...

hari ni ade persuasive speech and test economy...

persuasive speech aku bertajuk "rather go naked or wear fur"...
kawan aku yang cadangkan tajuk ni...
ok la performance aku tadi...
xde la rase terok sangat n xde la great sangat...

test economy yg baru je selesai jam 10:10 amat mendukacitakan...
even belajar x habis tp x sangka pulak yang da belajar tue boleyh la plak lupa...
sengal betol...tension aku...
rase nak nanes pun ade...
gile2 punye lost la tadi...
xtaw nape... ;( ;( ;(

malam ni jugak kena siapkan first draft for term paper...
kena wat past year question lagi...
harap ditabahkan hati ini sampai besok at least...

kenapa lah satu hari tue kena ade 2 perkara yang sangat penting untuk kita kejar n buat...
semalam betol2 dalam dilemma...
nak wat persuasive speech dulu ke bace eco dulu...
xnak hilang dua dua...
tidor pun da xbetol...
mate confirm2 da ghupe panda...

muhshi2:hope sgt test eco ni xla terok sangat markah nye...pray for me...
muhshi2:besok cadang nak kuar berjimba setelah sekian lame menderita...
muhshi2:semoga dapat siapkan keje yang perlu siap...

16 comments:

soffea said...

hye ishma ;)
huhu.. sian die na.. takpe. best kan time sntiase pack je =) dugaan Ramadhan. nway, wish u da best.. gudluck untuk sume2 tu ya.

TheHeartlessFeeqa said...

x pe, ssh ssh dulu, sng kemudian :]

mR.sYaH said...

betullah kan.. bulan ni mmg byk perkara nk buat.. mcm aku harini.. kuiz dgn test..

::FAIZ FARISH:: said...

slamat berpuasa......

Lelaki Ini said...

chaiyok2!
x mo tensi2!
sume tensi skrg..
jd rilex2 yerk!

hans said...

hhahaha
biasalah tu
kadang2 memang xterkejar

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

Yua Zawa said...

student... mmg mcm tu. apa2 pun gud luck tuk resut eco.. mudah2 dpt A.. hehe

eik`S noName said...

insyaallah...suksess nye.,...try the best...

nas said...

erk..pehal speeh ko bertajuk naked ea??? bogel tue kan??? huhu :P

eik`S noName said...

BTW.....dalm kebizian tu, award kne terime gak...jadi amik award yea...

EpoL ჌Madd said...

Terlalu yakin, pun susah juga. ^^"

echah mashuri said...

hahhaaa..klakar tajuk!dlm hati ade sawah padi..ahha
untung dpt jual kaya ah gitu..huk

naz said...

i pun tertanya tanya macam mana rupa dalam hati sawah padi hahaha

NICK IRFAN said...

sdih plak baca entry ni...

*cimOt* said...

hahaha..slaooonyer dlm hati ada taman..tp ni lagu laen plak..menarik lol..

Eifa Zuhaira said...

sabar ye. chaiyok2 :)